ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ
Αν επιθυμείτε να προβείτε σε αγορά προϊόντος από το ηλεκτρονικό κατάστημά μας, βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει προσεκτικά τους παρόντες όρους καθώς και όλες τις ενότητες στους Όρους και Προϋποθέσεις, οι οποίες αποτελούν αναπόσπαστο μέρος και ενιαίο κείμενο της σύμβασης εξ’ αποστάσεως πώλησης που πρόκειται να συναφθεί μεταξύ μας. Χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών των όρων, από εσάς.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Η επιχείρηση κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις που τα χαρακτηριστικά ή η τιμή ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με τα προϊόντα που πωλούνται μέσου του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ανακριβή, μη πλήρη, μη χρονικά ενημερωμένα, ή εν γένει με λάθη τα οποία δεν μπορούν να προβλεφθούν ή έχουν προκύψει ακούσια ή εξαιτίας διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για λόγους ανωτέρας βίας. Οι τιμές που αναγράφονται στα προβαλλόμενα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος προϊόντα συμπεριλαμβάνουν τον εκάστοτε αναλογούντα ΦΠΑ. Στις τιμές αυτές δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και πληρωμής, τα οποία υπολογίζονται κατά την υποβολή της παραγγελίας σας, όπως κατωτέρω περιγράφεται στις αντίστοιχες ενότητες.  Μπορείτε να παραγγείλετε από οπουδήποτε στον κόσμο, εφόσον επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας στην Ελλάδα.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Η επιχείρηση θα ενημερώνει για τυχόν μη διαθεσιμότητα των προϊόντων μέσα από ανάλογες λεκτικές ενδείξεις που θα αναρτώνται στο ηλεκτρονικό κατάστημα δίπλα από το μη διαθέσιμο προϊόν. Η επιχείρηση επιφυλάσσεται να σας ενημερώσει σε περίπτωση επιγενόμενης (μετά την υποβολή παραγγελίας εκ μέρους σας) μη διαθεσιμότητας κάποιου προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, μπορείτε, με ρητή δήλωσή σας, να ακυρώσετε το σύνολο της παραγγελίας ή να συναινέσετε σε εκτέλεση της παραγγελίας ως προς τα διαθέσιμα προϊόντα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σας συνιστούμε, πριν την αποστολή της πρώτης σας παραγγελίας, να εγγραφείτε ως χρήστης της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να καταστεί πιο εύκολη και άρτια η εξυπηρέτησή σας. Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας ακολουθείστε βήμα-βήμα την κατωτέρω περιγραφόμενη διαδικασία.

Επιλογή Προϊόντων.
Επιλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε να παραγγείλετε και τοποθετήστε τα στο «Καλάθι Αγορών», πατώντας την αντίστοιχη ένδειξη. Μπορείτε οποτεδήποτε επιθυμείτε και πριν την αποστολή της παραγγελίας να ελέγξετε το «Καλάθι Αγορών» σας. Στο «Καλάθι Αγορών» εμφανίζονται αναλυτικά ποια προϊόντα έχετε επιλέξει. Μπορείτε να αφαιρέσετε κάποιο από τα προϊόντα ή και να διορθώσετε την ποσότητα σε αυτά που τελικά θα παραγγείλετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνεχίσετε για να ολοκληρώσετε την αγορά σας ή να επιστρέψετε στο κατάστημα για να πλοηγηθείτε σε άλλα προϊόντα. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο κουπόνι έκπτωσης από κάποια προσφορά μας, θα πρέπει να δώσετε τον κωδικό του ώστε να υπολογιστεί η έκπτωση.

Συμπλήρωση Στοιχείων Χρήστη. 
Εφόσον επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε να παραγγείλετε, επιλέγετε «Επόμενο βήμα». Στην καρτέλα που εμφανίζεται καλείστε να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο επιθυμείτε να κάνετε χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος. Μπορείτε να επιλέξετε: (α) ολοκλήρωση της αγοράς ως επισκέπτης, συμπληρώνοντας το email σας.
(β) άνοιγμα λογαριασμού
(γ) είσοδος στο λογαριασμό σας
Για να ολοκληρώσετε την αγορά σας, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, απαραίτητα για να μπορέσουμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα σας. Τα στοιχεία αποστολής δύναται να αποθηκευτούν ώστε, την επόμενη φορά που θα πραγματοποιήσετε αγορές από το κατάστημα μας να μην χρειαστεί να συμπληρώσετε στοιχεία για την αποστολή τους.

Αποστολή Παραγγελίας.
Εφόσον συμπληρώσετε τα στοιχεία σας, επιλέγετε «Επόμενο βήμα». Στην καρτέλα που εμφανίζεται καλείστε να δηλώσετε τη διεύθυνση χρέωσης και παράδοσης των προϊόντων. Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης θα εμφανιστεί αυτομάτως η διεύθυνση που έχετε δηλώσει κατά την εγγραφή σας, την οποία μπορείτε να τροποποιήσετε αν επιθυμείτε. Στη συνέχεια επιλέγετε τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας και συμπληρώνετε τυχόν παρατηρήσεις που έχετε για την παράδοση αυτής.

Πληρωμή Παραγγελίας.
Εφόσον επιλέξετε τον τρόπο αποστολής, επιλέγετε «Επόμενο βήμα». Στην καρτέλα που εμφανίζεται καλείστε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής και να συμπληρώσετε τα απαραίτητα πεδία για την ολοκλήρωσή της.

Επισκόπηση Παραγγελίας και Υποβολή.
Κατά το τελευταίο στάδιο μπορείτε να κάνετε επισκόπηση της παραγγελίας σας έχοντας τη δυνατότητα να την τροποποιήσετε, αν επιθυμείτε. Κατά το στάδιο αυτό ενημερώνεστε για το συνολικό κόστος της παραγγελίας σας, το οποίο συμπεριλαμβάνει το κόστος αγοράς των προϊόντων και τυχόν έξοδα αποστολής και πληρωμής της παραγγελίας. Πριν την υποβολή της παραγγελίας θα σας ζητηθεί να συναινέσετε ρητά με τους Όρους και Προϋποθέσεις και στη συνέχεια για την υποβολή της επιλέγετε το εικονίδιο επιλογήs.

Επιβεβαίωση Λήψης Αιτήματος Παραγγελίας.
Μετά την αποστολή του αιτήματος της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει, αυτοματοποιημένο ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία παραγγελίας σας.
Το αυτοματοποιημένο αυτό ηλεκτρονικό μήνυμα, αποτελεί μόνον επιβεβαίωση ότι το αίτημα της παραγγελίας σας έχει παραληφθεί με το περιεχόμενο που αναφέρεται και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αποδοχή της παραγγελίας ή συνομολόγηση όρων πώλησης εκ μέρους της επιχείρησης. Επιβεβαίωση Αποδοχής Παραγγελίας. Εφόσον η επιχείρηση διαπιστώσει τη διαθεσιμότητα των προϊόντων και την ορθότητα της παραγγελίας, θα σας αποστείλουμε νέο ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο θα επιβεβαιώνεται η αποδοχή της παραγγελίας.

ΟΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Η επιχείρηση σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με οποιονδήποτε από τους κατωτέρω τρόπους:

Πληρωμή μέσω Πιστωτικής ή Χρεωστικής ή Προπληρωμένης Κάρτας
Η επιχείρηση δέχεται όλες τις πιστωτικές ή χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες. Η διαδικασία πραγματοποιείται και ολοκληρώνεται μέσω τραπεζικού ιδρύματος με το οποίο συνεργαζόμαστε και το οποίο παρέχει όλα τα απαραίτητα εχέγγυα ασφαλείας των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Εφόσον επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας θα μεταφέρεστε στην ιστοσελίδα της συνεργαζόμενης τράπεζας, όπου θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδικασία που σας υποδεικνύει. Πριν την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα προηγείται προέγκριση της κάρτας σας με δέσμευση του συνολικού ποσού της παραγγελίας σας. Η δέσμευση αυτή θα ισχύει μέχρι την επιβεβαίωση της παραγγελίας, μετά την οποία το δεσμευμένο ποσό θα εισπράττεται. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η προέγκριση της κάρτας σας με δέσμευση του συνολικού τιμήματος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει προκειμένου να μας ενημερώσετε εάν επιθυμείτε τροποποίηση του τρόπου πληρωμής ή ακύρωση της παραγγελίας σας. Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν καταστεί εφικτή η επικοινωνία για χρονικό διάστημα 10 ημερών από την αποστολή του αιτήματος παραγγελίας σας, τότε το αίτημά σας ακυρώνεται αυτομάτως και η επιχείρηση θα σας αποστείλει σχετικό μήνυμα ακύρωσης του αιτήματος παραγγελίας σας στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει. Σε κάθε περίπτωση, μετά την επικοινωνία μαζί μας, θα σας αποστέλλεται στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μας έχετε δηλώσει, επιβεβαιωτικό της τροποποιηθείσας παραγγελίας σας με όλα τα νέα στοιχεία που περιλαμβάνει αυτή.

Με αντικαταβολή
Μπορείτε να εξοφλήσετε το κόστος της παραγγελίας σας και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις μέσω αντικαταβολής δηλαδή με την καταβολή του οφειλομένου ποσού στον εξουσιοδοτημένο προς είσπραξη, διανομέα της επιχείρησης κατά την παράδοση των προϊόντων στον τόπο παράδοσης. Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, η αντικαταβολή είναι δυνατή μόνο για ποσά έως €1.500 από φυσικά πρόσωπα ή €500 από νομικά πρόσωπα (με έκδοση τιμολογίου πώλησης). Αν επιλέξετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με αντικαταβολή θα επιβαρυνθείτε με το κόστος χρήσης της συγκεκριμένης υπηρεσίας, το οποίο ανέρχεται στο ποσό των 2,50€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή δεν παρέχεται στην περίπτωση που επιλέξετε να παραδοθεί η παραγγελία σας σε διεύθυνση διαφορετική από τη διεύθυνση πληρωμής.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό της EUROBANK:
ΙΒΑΝ GR 1802601070000250201119267
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ Χριστίνα Μουστάκα
Θα πρέπει να καταθέσετε το ακριβές ποσό της παραγγελίας σας και τις λοιπές συμφωνημένες χρεώσεις και επιβαρύνσεις και ως αιτιολογία κατάθεσης να δώσετε το όνομα και την διεύθυνση που δηλώσατε κατά την παραγγελία. Το αποδεικτικό κατάθεσης πρέπει να αποσταλεί στην επιχείρηση με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο sales@christinamoustaka.gr . Εφόσον η επιχείρηση λάβει τη σχετική επιβεβαίωση πληρωμής από τη συνεργαζόμενη τράπεζα, θα ξεκινήσει τη διαδικασία αποστολής.

ΟΡΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
Standard Delivery (1-3 εργάσιμες ημέρες): 5,00€ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ)

Οι παραδόσεις γίνονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS Courier και παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες από την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Για απομακρυσμένες/δυσπρόσιτες περιοχές Περιφέρειας η παράδοση ενδέχεται να χρειαστεί 1-2 ημέρες επιπλέον.
Οι ανωτέρω μέρες παράδοσης μπορούν να μεταβληθούν από την εταιρεία ταχυμεταφορών. Σε αυτή την περίπτωση θα ενημερώνεστε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σε κάθε περίπτωση η επιχείρηση δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε καθυστέρηση οφειλόμενη στην συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Η προθεσμία άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης λήγει σε 5 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα που εσείς αποκτήσατε ή ένας τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από εσάς απέκτησε τη φυσική κατοχή των προϊόντων. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋποτίθεται (α) τα προϊόντα να επιστραφούν στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι σε άριστη κατάσταση και αυτή που κανονικά συνοδεύει τα προϊόντα, (β) να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και (γ) την πλήρη επιβάρυνσή σας με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών. Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να αποστείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος σας πριν την λήξη αυτής. Η δήλωσή σας αυτή, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη και χωρίς επιφυλάξεις και να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@christinamoustaka.gr.
Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά με την άμεση δαπάνη επιστροφής των προϊόντων. Οφείλετε να στείλετε τα προϊόντα στην επιχείρησή μας, οπωσδήποτε εντός των 5 ημερολογιακών ημερών που έχετε ως προθεσμία από την ημέρα παραλαβής τους. Εφόσον υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, εξαιρουμένης της δαπάνης αποστολής και της δαπάνης επιστροφής των προϊόντων, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και πάντα εντός 5 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε τα προιόντα.
Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό· Σε περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας με τη μέθοδο της αντικαταβολής, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που εσείς θα μας υποδείξετε, είτε με την δήλωση υπαναχώρησης είτε με μεταγενέστερη τηλεφωνική επικοινωνία. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων.
Με την επιφύλαξη όλων των ανωτέρω, δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά ή μέχρις ότου εσείς παράσχετε αποδείξεις ότι στείλατε πίσω τα αγαθά, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Η διαδικασία έχει ως εξής: Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα, υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Εφόσον επιβεβαιωθεί ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν ανωτέρω, θα σας αποστείλουμε ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει και αμέσως θα προχωρήσουμε στην διαδικασία αντικατάστασης του προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων, ανάλογα με την δική σας επιθυμία. Ευθύνεστε για κάθε απομείωση της αξίας των προϊόντων, ως απόρροια μεταχείρισής τέτοιας, που αλλοιώνει την φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητά τους.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ
Προτεραιότητα της επιχείρησης είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διατίθενται μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, η επιχείρηση ευθύνεται κατά τις διατάξεις 534 επ. ΑΚ. Για το λόγο αυτό, αν διαπιστώσετε ότι το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@christinamoustaka.gr για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία αντικατάστασης του προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων.

COOKIES
Η επιχείρηση χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να δημιουργήσουμε την κατά το δυνατόν ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη ιστοσελίδα και ηλεκτρονικό κατάστημα για εσάς. Παρακαλούμε όπως διαβάσετε την παρούσα ενότητα προκειμένου να ενημερωθείτε ποια είναι τα είδη και ο σκοπός των cookies που χρησιμοποιούμε. Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας συμφωνείτε με τη χρήση και την αποθήκευση Cookies στην τερματική συσκευή σας. Αν επιθυμείτε να απενεργοποιήσετε τα cookies συμβουλευτείτε την ενότητα «Περιορισμός και Διαγραφή cookies» κατωτέρω. Ωστόσο, η απενεργοποίηση ενδέχεται να προκαλέσει λειτουργικούς περιορισμούς στην ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Όπως και οι περισσότεροι δικτυακοί τόποι έτσι και αυτός χρησιμοποιεί cookies, ώστε η ιστοσελίδα να έχει πρόσβαση σε ορισμένες πληροφορίες κάθε φορά που κάποιος χρήστης/επισκέπτης περιηγείται στο ηλεκτρονικό του κατάστημα. Χωρίς τα cookies θα ήταν αδύνατο να προσφέρει στους χρήστες/επισκέπτες του παρόντος δικτυακού τόπου σημαντικές υπηρεσίες όπως, κατάσταση παραγγελιών, αποθήκευση προϊόντων στο καλάθι κλπ. Τα cookies είναι αλφαριθμητικά αρχεία που μεταβιβάζονται στο σκληρό δίσκο του ηλεκτρονικού υπολογιστή των χρηστών/επισκεπτών ενός δικτυακού τόπου και χρησιμεύουν για την τήρηση στατιστικών στοιχείων που είναι απαραίτητα για την προσφορά υπηρεσιών όπως αυτές που αναφέρονται παραπάνω, όπως και για να καθορίζονται οι δημοφιλείς δικτυακοί τόποι ή για λόγους marketing και την πρόσβαση του χρήστη/επισκέπτη στην ιστοσελίδα – δικτυακό τόπο που επιθυμεί.
Τα cookies δεν εγκυμονούν κινδύνους για τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη/επισκέπτη του δικτυακού τόπου. Αν κάποιος δεν επιθυμεί την συλλογή πληροφοριών μέσω cookies, μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα πλοήγησής του (browser) στο διαδίκτυο, για να διαγράψει τα ήδη υπάρχοντα στον σκληρό του δίσκο cookies και να επιλέξει είτε να απορρίπτονται αυτομάτως όλα τα νέα cookies, είτε να ερωτάται κάθε φορά που ένα cookie πρόκειται να εγκατασταθεί στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή, εάν θέλει να το απορρίψει ή να το αποδεχθεί. Παρ’ όλα αυτά, οι χρήστες/επισκέπτες πρέπει να γνωρίζουν ότι η επιλογή της απόρριψης των cookies θα καθιστά πιο δύσκολη ή αδύνατη την χρήση τμημάτων και υπηρεσιών του δικτυακού τόπου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Υπεύθυνη για τα Προσωπικά Δεδομένα σας που συλλέγονται και επεξεργάζονται στα πλαίσια χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας και ηλεκτρονικού καταστήματος είναι η υπεύθυνη της επιχείρησης Χριστίνα Μουστάκα του Δημητρίου, επιχειρηματίας. Η έδρα της επιχείρησης είναι στην Δραπετσώνα, οδός Σωκράτους, αριθμός 123 και με Αρ.ΓΕΜΗ: 57144409000 . Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση ή για την άσκηση των δικαιωμάτων σας βάσει του κανονισμού 679/2016 ΕΕ (GDPR), μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας με μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο info@christinamoustaka.gr

ΣΚΟΠΟΣ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα που μας παρέχετε για τους παρακάτω σκοπούς (“Σκοποί”):

  • Για την ολοκλήρωση των συναλλαγών μαζί σας και τη διαχείριση του προγράμματος επιβράβευσης πελατών
  • για την προώθηση των προϊόντων μας,
  • για την κατανόηση και ανάλυση των πωλήσεων καθώς και των αναγκών και προτιμήσεών σας,
  • για την ανάπτυξη, βελτίωση, προώθηση και παροχή προϊόντων και υπηρεσιών προκειμένου να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας,
  • για τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε προωθητικές ενέργειες και διαγωνισμούς,
  • για την αλλαγή ή επιστροφή των προϊόντων,
  • για τη βελτίωση του ηλεκτρονικού καταστήματος και την αναγνωρισιμότητα αυτού
  • για την αντιμετώπιση αιτημάτων ή παραπόνων.

Σε περίπτωση που θελήσετε να κάνετε αγορές στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας ενημερώνουμε ότι κάνουμε χρήση της τεχνολογίας Secure Sockets Layer (SSL) για την προστασία των πληροφοριών της πιστωτικής σας κάρτας.

Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Είμαστε υπεύθυνοι για τα Προσωπικά Δεδομένα που διατηρούμε, συμπεριλαμβανομένων των προσωπικών πληροφοριών που διαβιβάζονται από εμάς στον εκτελούντα την επεξεργασία [ως “Εκτελών την Επεξεργασία” νοείται κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο (εκτός από τα πρόσωπα που τελούν σε σχέση εξαρτημένης εργασίας με την επιχείρηση) που επεξεργάζεται τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα για λογαριασμό της επιχείρησης]. Στην περίπτωση αυτή, φροντίζουμε να ισχύει το ίδιο επίπεδο ασφαλείας που ισχύει στην επιχείρησή μας. Για τους σκοπούς της παρούσας Πολιτικής Ασφαλείας Προσωπικών Δεδομένων ισχύουν οι ορισμοί του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR).  «δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα» νοείται κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου, «επεξεργασία» νοείται κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, η καταχώριση, η οργάνωση, η διάρθρωση, η αποθήκευση, η προσαρμογή ή η μεταβολή, η ανάκτηση, η αναζήτηση πληροφοριών, η χρήση, η κοινολόγηση με διαβίβαση, η διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, η συσχέτιση ή ο συνδυασμός, ο περιορισμός, η διαγραφή ή η καταστροφή, «υπεύθυνος επεξεργασίας» νοείται το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα· όταν οι σκοποί και ο τρόπος της επεξεργασίας αυτής καθορίζονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους, ο υπεύθυνος επεξεργασίας ή τα ειδικά κριτήρια για τον διορισμό του μπορούν να προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης ή το δίκαιο κράτους μέλους. Σε ειδικές περιπτώσεις, ενδέχεται να είναι απαραίτητη η συμπλήρωση ή τροποποίηση των παρόντων όρων εκ μέρους μας. Ως εκ τούτου, σας συνιστούμε να ενημερώνεστε για τυχόν τροποποιήσεις σε αυτή τη σελίδα σε τακτική βάση. Παρέχοντας σε εμάς τα Προσωπικά σας Δεδομένα, δίνετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, χρήση ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο επεξεργασία (συμπεριλαμβανομένης της γνωστοποίησης) των Προσωπικών σας Δεδομένων για τους Σκοπούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου.

Μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας με διάφορους τρόπους, όπως μέσω φυσικού καταστήματος, προγράμματος επιβράβευσης πελατών μας, μέσω του διαδικτύου ή με ταχυδρομείο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τηλέφωνο, fax ή SMS στο κινητό σας τηλέφωνο, σύμφωνα πάντα με τον τρόπο που επιλέγετε εσείς. Κατά την επικοινωνία δύναται να ανταλλάξουμε μαζί σας προσωπικές πληροφορίες. Οι πληροφορίες αυτές μπορεί να αποτελούν Προσωπικά Δεδομένα (όπως περιγράφεται στην παράγραφο 3 κατωτέρω) ή Μη Προσωπικά Δεδομένα Ταυτοποίησης (όπως οι πληροφορίες που συλλέγονται μετά από την πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα μας), όπως περιγράφονται στην παράγραφο 4 κατωτέρω). Οι παρόντες όροι αφορούν βασικά την Επεξεργασία Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Στην επιχείρηση έχουμε περιορίσει την ποσότητα και το είδος των πληροφοριών που συλλέγουμε στο αναγκαίο μέτρο για την επίτευξη των Σκοπών και δεν συλλέγουμε άλλα προσωπικές πληροφορίες, εκτός και αν τις παράσχετε οικειοθελώς (άμεσα ή έμμεσα). Μολονότι τα Δεδομένα Προσωπικού Χαρακτήρα που συλλέγουμε πιθανώς να ποικίλλουν ανάλογα με τον εκάστοτε Σκοπό, συνήθως συλλέγουμε τα ακόλουθα Προσωπικά Δεδομένα:
Το όνομά σας,
Τη διεύθυνσή σας,
Τον αριθμό του τηλεφώνου σας,
Την ημερομηνία γέννησής σας,
Τη διεύθυνση email σας,
Το φύλλο σας,
Τη γλώσσα επικοινωνίας και Τις προτιμήσεις σας στα προϊόντα μας.
Η επεξεργασία των Προσωπικών σας Δεδομένων από την επιχείρηση γίνεται σύμφωνα με τις επιταγές του Γενικού Κανονισμού για την Προστασία Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (ΕΕ) GDPR, όπως συμπληρώνεται από την σχετική εθνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων

ΜΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ
Κατά τη συλλογή πληροφοριών μέσω των ιστοσελίδων μας, όπως συμβαίνει σε πολλές άλλες ιστοσελίδες, συλλέγουμε αυτόματα ορισμένα μη προσωπικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας από εσάς, με τα οποία δεν είναι δυνατή η ταυτοποίησή σας. Αυτές οι πληροφορίες περιλαμβάνουν τη διεύθυνση πρωτοκόλλου Internet (IP) του υπολογιστή σας, τη διεύθυνση IP του παρόχου υπηρεσιών Internet, την ημερομηνία και την ώρα που αποκτάτε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας, τη διεύθυνση της ιστοσελίδας από την οποία συνδέεστε με την ιστοσελίδα μας, το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε, τις ενότητες της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε, τις εικόνες που βλέπετε και το περιεχόμενο που κατεβάζετε από την ιστοσελίδα μας. Με αυτόν τον τρόπο, η πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα μας θα καταγραφεί. Ωστόσο, θα παραμείνει ανώνυμη εκτός και αν ρητά επιλέξετε εσείς να μας παράσχετε προσωπικές πληροφορίες. Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές προκειμένου να διαπιστώσουμε ποιες είναι οι προτιμήσεις και οι ανάγκες σας και για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησης στην ιστοσελίδα μας για εσάς.

ΠΟΤΕ ΣΥΛΛΕΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ;
Συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα αποκλειστικά για τους σκοπούς που αναφέρονται ανωτέρω στην παράγραφο 1 και διατηρούμε αυτά μόνο για όσο διάστημα είναι αναγκαίο για την επίτευξη των στόχων που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους ανωτέρω Σκοπούς και σύμφωνα πάντα με την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία. Η επιχείρηση θα προβεί σε αποκάλυψη των Προσωπικών σας Δεδομένων, εφόσον υποχρεούται να το πράξει από το νόμο ή δυνάμει απόφασης δικαστικής, διοικητικής ή άλλης ανεξάρτητης διοικητικής αρχής.

Η ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ
Η επιχείρηση δεν θα χρησιμοποιήσει προσωπικές σας πληροφορίες για σκοπό που δεν προβλέπεται στους παρόντες όρους, αν δεν έχουμε προηγουμένως λάβει τη ρητή συγκατάθεσή σας, εκτός αν ο σκοπός αυτός απαιτείται από το νόμο. Η συγκατάθεσή σας προς την γνωστοποίηση σε εμάς των Προσωπικών σας Δεδομένων δεν αποτελεί προϋπόθεση για την πώληση των προϊόντων μας σε εσάς, εκτός εάν οι πληροφορίες αυτές ζητούνται για την εκπλήρωση ενός συγκεκριμένου και νόμιμου σκοπού. Μπορείτε οποτεδήποτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και χρήση (ή οποιαδήποτε άλλη Επεξεργασία) των Προσωπικών σας Δεδομένων, εγγράφως (μέσω email), ή με οποιονδήποτε άλλο τρόπο προβλέπεται κάθε φορά (π.χ. μέσω του προγράμματος επιβράβευσης πελατών μας), ή κατά τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έχετε προηγουμένως παράσχει τη συγκατάθεσή σας.

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ
Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσουμε με ακρίβεια τα Προσωπικά σας Δεδομένα, πλήρη και ενημερωμένα. Είναι δική σας ευθύνη να μας ενημερώσετε για τυχόν αλλαγές στα Προσωπικά σας Δεδομένα και να διασφαλίσετε ότι οι πληροφορίες αυτές είναι ακριβείς και ενημερωμένες.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, έχετε απόλυτο δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης, ανάκλησης ή αντίρρησης της επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων που διατηρούμε καθώς και δικαίωμα ενημέρωσης για τη χρήση και τη γνωστοποίησή τους.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ
Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιήσουμε τους παρόντες όρους οποτεδήποτε. Εάν αποφασίσουμε να αλλάξουμε τους παρόντες όρους, θα δημοσιεύσουμε τις αλλαγές στην ιστοσελίδα μας ώστε λαμβάνετε πάντα πλήρη γνώση των πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς, τον τρόπο επεξεργασίας τους και κάτω από ποιες συνθήκες, αν υπάρχουν, θα τις γνωστοποιήσουμε σε τρίτους. Ιστοσελίδα κατά την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων νοείται η αρχική σελίδα του εταιρικού διαδικτυακού τόπου της επιχείρησης, που σήμερα βρίσκεται στην ακόλουθη διεύθυνση URL www.christinamoustaka.gr

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ
Η επιχείρηση λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων έναντι απώλειας ή κλοπής, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή επεξεργασία, αποκάλυψη, αντιγραφή ή χρήση, ανεξάρτητα από τη μορφή που είναι αποθηκευμένα.

ΕΙΔΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Η ιστοσελίδα μας δύναται να περιέχει συνδέσμους προς άλλους διαδικτυακούς τόπους που ανήκουν σε τρίτους. Αν κάνετε κλικ σε μία από αυτές τις συνδέσεις εισέρχεστε σε άλλη τοποθεσία του διαδικτύου. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων αυτών ή τη συλλογή, χρήση και γνωστοποίηση (επεξεργασία) των Προσωπικών σας Δεδομένων. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά την πολιτική απορρήτου αυτών των ιστοσελίδων προκειμένου να ενημερωθείτε για τον τρόπο συλλογής και επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ
Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται σε ενήλικες και ανήλικους με την απαιτούμενη γονική συναίνεση. Ρητώς δηλώνουμε ότι δεν θα συλλέξουμε ή ζητήσουμε Προσωπικά Δεδομένα ανηλίκων χωρίς την προηγούμενη γονική συγκατάθεση. Εάν είστε ανήλικος, παρακαλείσθε να μην μας αποστείλετε προσωπικές πληροφορίες. Εάν αντιληφθούμε ότι ένας ανήλικος έχει παράσχει σε μας προσωπικές πληροφορίες χωρίς την προηγούμενη γονική συναίνεση, διαγράφουμε τα συγκεκριμένα Προσωπικά Δεδομένα από τα αρχεία μας.

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ
Κάθε ερώτημα ή καταγγελία θα πρέπει να γίνεται εγγράφως και να απευθύνεται σε εμάς, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@christinamoustaka.gr . Εάν διαπιστωθεί ότι η καταγγελία είναι βάσιμη, η επιχείρηση θα λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την επίλυση του θέματος, συμπεριλαμβανομένης, εάν είναι απαραίτητο, και της τροποποίησης των όρων για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων.

Σας συνιστούμε να μην αποστείλατε ευαίσθητες πληροφορίες, όπως κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών, κ.λπ. μέσω μη κρυπτογραφημένων μέσων (όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο). ΣΚΟΠΟΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημά μας. Πριν από την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας και την πραγματοποίηση των αγορών σας, παρακαλούμε όπως διαβάσετε προσεκτικά την ενότητα αυτή διότι περιέχει δεσμευτικούς όρους και προϋποθέσεις για τη χρήση της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα www.christinamoustaka.gr (στο εξής χάριν συντομίας «η ιστοσελίδα») δημιουργήθηκε και λειτουργεί από την επιχείρηση της Χριστίνας Μουστάκα, που εδρεύει στην Δραπετσώνα, οδός Σωκράτους, αριθμός 123 και με Αρ.ΓΕΜΗ: 57144409000. Με ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας info@christinamoustaka.gr

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ
Κατά την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο που επιθυμείτε να περιηγηθείτε σε αυτήν. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επιλέξετε να εισέλθετε ως επισκέπτης ή εγγεγραμμένος χρήστης ή χρησιμοποιώντας το λογαριασμό σας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media accounts). Αν επιλέξετε να εισέλθετε ως επισκέπτης δεν απαιτείται καμία περαιτέρω ενέργεια από μέρους σας. Κάνοντας χρήση του λογαριασμού σας από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να εισέλθετε, θα σας ζητηθεί πρόσβαση στο προφίλ σας. Αν επιθυμείτε να εισέλθετε ως εγγεγραμμένος χρήστης επιλέξτε ΕΓΓΡΑΦΓΗ (Sign in) για να μεταβείτε στη φόρμα εγγραφής και να συμπληρώσετε τα στοιχεία που σας ζητάμε. Αν είστε ήδη εγγεγραμμένος χρήστης της ιστοσελίδας μας, επιλέξτε ΕΙΣΟΔΟΣ και εισάγετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση με τον κωδικό πρόσβασης για αναγνώριση της ταυτότητάς σας.

ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ
Οι χρήστες της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος αποδέχονται και δεσμεύονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτή για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail) ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε παράνομου, επιβλαβούς, απειλητικού, προσβλητικού, ενοχλητικού, συκοφαντικού, δυσφημιστικού, χυδαίου, άσεμνου ή λιβελογραφικού περιεχομένου. Επίσης απαγορεύεται σύμφωνα με την νομοθεσία και τις κείμενες διατάξεις να μεταδοθεί οποιαδήποτε πράξη που αποτελεί παράβαση απορρήτου τρίτων ή που εκφράζει εμπάθεια, φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις και δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανηλίκους με οποιονδήποτε τρόπο. Επίσης, απαγορεύεται οποιαδήποτε πράξη που παραβιάζει κάθε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, καθώς και κάθε πράξη που περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό τη διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα, που παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία και τις διατάξεις αυτής. Ομοίως, απαγορεύεται στον χρήστη της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος να παρενοχλεί τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο, καθώς και να χρησιμοποιεί την ιστοσελίδα ή το ηλεκτρονικό κατάστημα για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ
Η επιχείρηση έχει λάβει όλα τα κατάλληλα μέτρα για την απρόσκοπτη και ασφαλή πρόσβασή σας στην ιστοσελίδα. Ωστόσο, η επιχείρηση δεν δεσμεύεται, δεν παρέχει κανενός είδους εγγυήσεις και δεν αναλαμβάνει κανενός είδους ευθύνη, αναφορικά με το περιεχόμενο και τις πληροφορίες της ιστοσελίδας. Η επιχείρηση δεν ευθύνεται στην περίπτωση που, για οιονδήποτε λόγο, διακοπεί η λειτουργία της ιστοσελίδας ή καθίσταται δυσχερής ή/και αδύνατη η πρόσβαση σε αυτήν ή αν, παρά τα τηρούμενα μέτρα ασφαλείας, εντοπιστούν «ιοί» ή άλλο επιβλαβές λογισμικό και μεταδοθούν στα τερματικά των χρηστών/επισκεπτών, ή αν τρίτα μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα παρέμβουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο στο περιεχόμενο και στη λειτουργία της ιστοσελίδας, καθιστώντας δυσχερή τη χρήση της ή προκαλώντας προβλήματα στην ορθή λειτουργία αυτής ή υποκλέπτοντας στοιχεία που αφορούν προσωπικά δεδομένα των πελατών και εγγεγραμμένων χρηστών.

ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Η επιχείρηση δεσμεύεται ως προς το περιεχόμενο των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα και το ηλεκτρονικό κατάστημα, σε ότι αφορά την ταυτότητά του όσο και τις παρεχόμενες, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγές. Η επιχείρηση, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους. Η προβολή των προϊόντων στην ιστοσελίδα δεν αποτελεί δεσμευτική εκ μέρους της επιχείρησης προσφορά προς πώληση, αλλά έχει το νόημα μιας γενικής ενημερωτικής αναφοράς. Τα προβαλλόμενα στην ιστοσελίδα προϊόντα, καθώς και τυχόν εκπτώσεις ή/και προσφορές, διατίθενται αποκλειστικά από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και δεν δεσμεύουν τυχόν φυσικά καταστήματα ή / και σημεία διανομής των προϊόντων της επιχείρησης, τα οποία διατηρούν το δικαίωμα να έχουν τη δική τους πολιτική πωλήσεων. Το αυτό ισχύει και αντιστρόφως, καθώς τυχόν εκπτώσεις και προσφορές σε φυσικό κατάστημα και σημεία διανομής δεν δεσμεύει την παρούσα ιστοσελίδα.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
Όλο το περιεχόμενο της ιστοσελίδας και του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της επιχείρησης και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται ρητώς η, εν όλω ή εν μέρει, αντιγραφή, αναλογική ή και ψηφιακή εγγραφή με μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, αποθήκευση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, μεταφορά, μεταποίηση, μεταφόρτωση, τροποποίηση και κάθε συναφή ενέργεια πάνω στα ανωτέρω στοιχεία. Απαγορεύεται η δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνησης του κοινού σχετικά με τον πραγματικό δικαιούχο του περιεχομένου. Τυχόν αντίθετες με την ανωτέρω απαγόρευση ενέργειες αποτελούν προσβολή των δικαιωμάτων πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας και επιφέρει τις προβλεπόμενες έννομες συνέπειες. Επιτρέπεται δε μόνο κατόπιν σχετικής έγγραφης και ρητής άδειας της επιχείρησης. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεση των ανωτέρω στοιχείων στην ιστοσελίδα δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ
Η ιστοσελίδα ενδέχεται να εμπεριέχει παραπομπές σε διαδικτυακούς τόπους, για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των οποίων ουδεμία ευθύνη φέρει η επιχείρηση. Η επιχείρηση σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται ή υιοθετεί το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των ιστοσελίδων στις οποίες παραπέμπει ούτε πρέπει να θεωρηθεί ότι συνδέεται με αυτές καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΟΡΩΝ
Η επιχείρηση διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει μονομερώς τους όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΔΙΑΦΟΡΩΝ
Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις διέπονται από τις διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου και της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας, όπως εκάστοτε ισχύουν και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Σε περίπτωση που ακυρωθεί οιοσδήποτε όρος δε θίγεται η ισχύς των υπολοίπων όρων. Οποιαδήποτε παράλειψη ή καθυστέρηση άσκησης συγκεκριμένου δικαιώματος που απορρέει από τους παρόντες όρους από την επιχείρηση δεν αποτελεί παραίτηση από αυτό. Αρμόδια για όποια διαφορά προκύψει από τους παρόντες όρους, την ερμηνείας και την εφαρμογή του είναι τα Δικαστήρια των Αθηνών.