Προτεραιότητα της επιχείρησης είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διατίθενται μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας. Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, η επιχείρηση ευθύνεται κατά τις διατάξεις 534 επ. ΑΚ. Για το λόγο αυτό, αν διαπιστώσετε ότι το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την επιχείρηση στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@christinamoustaka.gr για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία αντικατάστασης του προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων.

Προϋποθέσεις Αλλαγής:

Η διαδικασία της 1ης αλλαγής ανά παραγγελία πραγματοποιείται δωρέαν  με την ACS courier στον χώρο σας, με τον courier o οποίος θα σας παραδώσει το νέο νούμερο/σχέδιο που επιθυμείτε  και εσείς θα του δώσετε αυτό που έχετε να επιστρέψετε.

Προϋποθέσεις Επιστροφής:

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση και εντός της συσκευασίας του μαζί με τα καρτελάκια ασφαλείας που υπάρχουν επάνω, χωρίς να έχουν κοπεί! Διαφορετικά η επιστροφή δεν μπορεί να γίνει δεκτή!

Δικαίωμα Υπαναχώρησης
Η προθεσμία άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης λήγει σε 5 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα που εσείς αποκτήσατε ή ένας τρίτος διάφορος του μεταφορέα και υποδειχθείς από εσάς απέκτησε τη φυσική κατοχή των προϊόντων. Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης προϋποτίθεται (α) τα προϊόντα να επιστραφούν στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, δηλαδή πλήρη και χωρίς φθορές και η συσκευασία τους να είναι σε άριστη κατάσταση και αυτή που κανονικά συνοδεύει τα προϊόντα, (β) να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και (γ) την πλήρη επιβάρυνσή σας με την άμεση δαπάνη επιστροφής των αγαθών. Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να αποστείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος σας πριν την λήξη αυτής. Η δήλωσή σας αυτή, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρη και χωρίς επιφυλάξεις και να αποσταλεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@christinamoustaka.gr.
Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά με την άμεση δαπάνη επιστροφής των προϊόντων. Οφείλετε να στείλετε τα προϊόντα στην επιχείρησή μας, οπωσδήποτε εντός των 5 ημερολογιακών ημερών που έχετε ως προθεσμία από την ημέρα παραλαβής τους. Εφόσον υπαναχωρήσετε από τη σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς, εξαιρουμένης της δαπάνης αποστολής και της δαπάνης επιστροφής των προϊόντων, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και πάντα εντός 5 ημερών από την ημέρα που παραλάβατε τα προιόντα.
Θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων χρησιμοποιώντας το ίδιο μέσο πληρωμής που εσείς χρησιμοποιήσατε για την αρχική συναλλαγή, εκτός κι αν εσείς έχετε συμφωνήσει ρητώς για κάτι διαφορετικό· Σε περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας με τη μέθοδο της αντικαταβολής, η επιστροφή χρημάτων θα γίνει με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που εσείς θα μας υποδείξετε, είτε με την δήλωση υπαναχώρησης είτε με μεταγενέστερη τηλεφωνική επικοινωνία. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα σας χρεωθούν έξοδα για τέτοια επιστροφή χρημάτων.
Με την επιφύλαξη όλων των ανωτέρω, δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω τα αγαθά ή μέχρις ότου εσείς παράσχετε αποδείξεις ότι στείλατε πίσω τα αγαθά, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Η διαδικασία έχει ως εξής: Αφού παραλάβουμε τα προϊόντα, υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Εφόσον επιβεβαιωθεί ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις που αναφέρθηκαν ανωτέρω, θα σας αποστείλουμε ηλεκτρονικό μήνυμα επιβεβαίωσης στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει και αμέσως θα προχωρήσουμε στην διαδικασία αντικατάστασης του προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων, ανάλογα με την δική σας επιθυμία. Ευθύνεστε για κάθε απομείωση της αξίας των προϊόντων, ως απόρροια μεταχείρισής τέτοιας, που αλλοιώνει την φύση, τα χαρακτηριστικά και τη λειτουργικότητά τους.